Očekuje novi broj Playboya
0

50 Cent se raduje što će vidjeti golu Lindsay Lohan

Sarajevo-x.com
Američki reper 50 Cent je otkrio da se raduje što će vidjeti fotografije američke glumice i modela Lindsay Lohan u novom broju magazina za muškarce Playboy.

Lohanova će se pojaviti u Playboyju potpuno gola. Ovaj broj popularnog magazina za muškarce izlazi ranije zbog toga što su neke fotografije već "procurile" na internet.

Reper, čije je pravo ime Curtis Jackson, objasnio je da se oduvijek pitao kako Lohanova izgleda potpuno gola te da se raduje što će uskoro to i saznati.

"Uvijek sam se pitao kako Lindsay izgleda bez odjeće. Uskoro ću to i provjeriti", izjavio je 50 Cent.

Dodao je da je iznenađen time što je Lohanova od Playboya dobila čak milion dolara.

"Poziranje u Playboyju je isto što striptizete rade svaki dan za mnogo manje novca. Ukoliko vam neko da milion dolara, to ne mijenja ono što ste za taj novac učinili. Ukoliko dam striptizeti 100 dolara da vidim njeno tijelo, da li je to isto kao da dam milion dolara filmskoj zvijezdi ili slavnoj ličnosti? To je ista transakcija ili ne? Da li se na to drugačije gleda zbog sume novca?", zapitao se slavni reper.

Ranije su se pojavile spekulacije da će 50 Cent i Lindsay Lohan snimiti duet. Glumica je nedavno bila povezivana i sa Celebrity Big Brotherom koji će se emitovati na Channelu 5.