Showbiz
5

Za prelijepu Gisele Bundchen i njenu sestru blizanku 34 rođendanske svjećice

Klix.ba
(Foto: Instagram)
Sve je zabavnije udvoje! U nedjelju je prelijepa brazilska manekenka Gisele Bundchen proslavila 34. rođendan sa svojom sestrom blizankom, Patricijom.

Gisele je rođendan proslavila na predivnoj tropskoj lokaciji, a ovom je prilikom na Instagramu objavila fotografiju sebe i svoje sestre blizanke kako gase svjećice na torti.

"Hvala vam svima na ljubavi i rođendanskim željama. Osjećam se blagoslovljenom", napisala je prelijepa manekenka na svom Instagramu, ponovivši to i na portugalskom.

Brazilska manekenka od četvrtka uživa na svom godišnjem odmoru, kada je na Instagram uploadovala fotografiju sebe u bikiniju kako na plaži pravi zvijezdu.

"Konačno odmor", napisala je Gisele, samo dan nakon što je Vogue javio da je za jedan dan zaradila 148 hiljada dolara kao svjetski najplaćeniji model.

Ovo je bila naporna godina za bivšeg Victoria Secret anđela - postala je zaštitno lice za H&M, pojavila se u filmu Baza Luhrmanna za Chanel, te nosila kolekcije Caroline Herrere, Isabel Marant, Emilija Puccija i Balenciage.

Gisele ima 33 godine i s mužem, američkim fudbalerom Tomom Bradyjem ima dvoje djece, Vivian (2) i Benjamina (4).

Njenu imovinu Forbes prati još od 2001. godine, a procjenjuje se na 427 miliona dolara. Ipak, Gisele, koja se našla na 56. mjestu u godišnjem magazinu Celebrity 100, nikad nije potvrdila ove informacije, te kaže kako su cifre u velikoj mjeri uvećane.

"Tužno je, jer ljudi koji ovo pišu, nemaju izvode iz mojih bankovnih računa. Zarađujem dobro, ali ne toliko koliko tvrde. Već sam bila revidirana od strane poreske službe zbog ove liste, i iskreno, ne interesuje me da li sam na njoj ili ne", kazala je lijepa manekenka.