magazin
62

Sedam dana do otvaranja Lord Somersby's bridgea

Klix.ba
Treći po redu Lord Someresby's bridge za tačno sedam dana otvara svoja vrata. Svi ljubitelji dobrog provoda i zabave na otvorenom moći će zakoračiti u svijet svježine, jedinstvene zabave i općeg veselja koje nas u periodu od 12. do 20. augusta očekuje na Eiffelovom mostu u srcu Sarajeva.

Ako postoje oni koji prethodnih godina nisu imali priliku posjetiti Lord Somersby's bridge, prisustvovati brojnim koncertima, promocijama i zabavnim radionicama koje su se dešavale na Eiffelovom mostu, onda to ove godine obavezno trebaju učiniti.

Ovaj nesvakidašnji party na mostu je u kratkom periodu privukao veliko interesovanje publike kao i snažnu medijsku pažnju te je prošle godine ocijenjen jednim od najposjećenijih mjesta za party u gradu za vrijeme trajanja Sarajevo film festivala.

Kao i do sada, na mostu Lorda Somersby-a će biti upriličen zanimljiv dnevni i noćni sadržaj. U toku dana most će biti chill zona, idealno mjesto za popodnevno osvježenje uz egzotične koktele koji će biti u svakodnevnoj ponudi.

Također, svakoga dana u periodu od 16 do 19 sati bit će upriličen HAPPY HOUR, što će biti idealna prilika za osvježenje ljudima koji tragaju za malim predahom nakon napornog radnog dana.

Večernji termini rezervisani su za žestoke svirke i ludi provod koji će trajati sve do 03.00 sata, a kada je u pitanju muzički program, organizatori su se potrudili da se na For The Hunters stageu svake večeri predstavi atraktivan performans nekog od brojnih izvođača koji na most stižu iz cijele regije.

Od salse, gypsy i jazz melodija, preko prepoznatljivog zvuka ex-Yu rock scene do aktuelnih electro pop, house i dance beat-ova, plejada muzičkih umjetnika će se potruditi da svaka noć provedena na For The Hunters stageu za sve prisutne ostane noć za pamćenje.

U periodu od 12. do 20. augusta na mostu će nastupiti: 12.08. Perpetuum Mobile 13.08. CrneMambe 14.08. The Barbarella babe 15.08. Pochko & New Primitives 16.08. Salsa night 17.08. Jakša Jordes &DJ 18.08. Tanja &Oktobar 1864 19.08. Vatra

20.08. Sevdahbaby

U sklopu Lord Somersby's bridge-a i For The Hunters stage-a bit će postavljena dva velika šanka plesni podijum, udoban mobilijar, savremeni zvučni i svjetlosni sistemi, rashladni uređaji, wi-fi...

I ove godine most će biti natkriven, tako da će svi posjetioci moći neometano da se zabavljaju, zaštićeni od jakog sunca i eventualnih ljetnih pljuskova. Da bi održavanje ovako neobičnog i kompleksnog događaja bilo moguće uložen je ogroman trud organizatora koji su, uz podršku sponzora, u kratkom vremenskom roku uspjeli stvoriti jedinstveno mjesto za zabavu koju svi željno iščekuju.

Zato ne propustite jedinstveni provod na Eiffelovom mostu uz osvježenje i zabavu koje vam donose: Tuborg, Sensation, Jana, Sarajevski kiseljak, Sky Cola, Smirnoff, Johnnie Walker, Vina Belje, Red Bull, Ledo, Konzum , CK One, CK Two i BH Telecom, kao i medijski pokrovitelji: Antena, Klix.ba, Gracija i Europlakat.

Ulaz na Lord Somersby's bridge će svakog dana do ponoći biti besplatan, nakon čega će se naplaćivati 5KM.