magazin
0

Sarajevska Pivara: Izuzetan interes ljubitelja Sarajevskog za nagradnu igru

Klix.ba
Od petka, 15.jula, u velikoj nagradnoj igri Sarajevske pivare "Sarajevsko povezuje" učestvovali su mnogobrojni ljubitelji Sarajevskog. Svakoga dana sretni dobitnici su nagrađivani dnevnom nagradom- biciklom.

"Za nagradnu igru sam saznao iz medija, ispunio tražene uvjete igre, poslao brojeve računa i odmah sutradan, na moje iznenađenje, dobio poziv da sam dobitnik dnevne nagrade, bicikla. Hvala Sarajevskom i nastavite da povezujete ljude," rekao je Selvedin Dahija iz Kiseljaka, jedan od dobitnika.

U subotu je i prvo izvlačenje sedmičnih nagrada, a sretni ljubitelji Sarajevskog mogu dobiti tablet, frižider pun piva ili električni roštilj.

Nagradna igra "Sarajevsko povezuje" traje do 7. oktobra 2016. godine. Tokom trajanja nagradne igre, svi ljubitelji Sarajevskog mogu svakoga dana osvojiti bicikl, a sedmične nagrade su tableti, električni roštilji i frižideri puni piva.

Mjesečne nagrade su skuteri, laptopi i LCD televizori, dok je glavna nagrada novi Volkswagen Tiguan. Za učešće u nagradnoj igri „Sarajevsko povezuje“ potrebno je kupiti Sarajevsko te poslati identifikacioni broj fiskalne mašine (IBFM) i broj fiskalnog računa (BF) putem SMS-a na broj 091 212 407. U nagradnoj igri se može učestvovati i ispunjavanjem obrasca koji se nalazi na internet stranici www.sarajevsko.ba. Izvlačenja se obavljaju na osnovu posebno dizajniranog programa u kojem su evidentirane sve pristigle prijave te se metodom slučajnog kompjuterskog odabira izvršava izbor dobitnika

Vezani članci