magazin
0

Sarajevom se provozao Tuborg Warm Up Bus

Sponzorirani članak
Sarajevom se provozao nesvakidašnji Tuborg Warm Up Bus, koji u okviru promocije koncerta grupe Depeche Mode obilazi sve veće gradove regiona.

Otkačena zabava, luda ekipa i mnogo piva, obilježili su i ovaj Tuborg party, ali sada u busu na točkovima. Posjetioci su bili najvjerniji fanovi koji su ulaznicu u bus osvojili putem zvanične Tuborg Facebook stranice. Svi su uživali uz najveće hitove grupe Depeche Mode, a najsretniji u nagradnim igrama, osvojili su i ulaznice za koncert u Beogradu 19. maja.

Prateći tradiciju organizatora dobrih zabava, Tuborg je i ovaj put ponudio za svakoga ponešto. Naime, mnogobrojne Sarajlije koji nisu ušli u Tuborg bus, uživali su u odličnoj zabavi uz degustaciju piva ispred Narodnog pozorišta prije polaska busa.

Nakon dvoiposatne vožnjeTuborg busa, zabava se nastavila u Mash clubu uz DJ Zubu i najveće hitove grupe Depeche Mode.

"Cijenimo lojalnost naših potrošača i fanova koji su se i ovaj put odazvali u velikom broju i bili dio ovog neuobičajenog Tuborg Warm Up Bus karavana koji je od početka marta zabavljao omladinu cijele regije. Ovo svakako nije zadnji naš projekat ove godine, tako da svi oni koji su iz nekog razloga propustili ovu zabavu, mogu uskoro očekivati još dobrih Tuborg partyja“, rekao je vođa projekta Edin Kadić.

Brend Tuborg je poznat po dobrom muzičkom ukusu i svojim potrošačima uvijek pruža pun i zabavan ugođaj uz konzumiranje odličnog piva. Pa tako je i ovaj put, sponzorstvom koncerta grupe Depeche Mode i organizacijom Tuborg Warm Up karavana, nastavio započetu tradiciju podržavanja dobre muzike i dobre zabave.