magazin
0

Sarajevo Blues Bang u Sarajevsko pivo Holiday Pubu

Klix.ba
U sklopu trećeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa, koji će na Trgu oslobođenja Alija Izetbegović biti postavljen do 14. januara 2014. godine, u protekle dvije sedmice održani su brojni koncerti, druženja s Djeda Mrazom i podjele paketića, dok su izlagači svaki dan predstavljali svoju bogatu ponudu.

Novogodišnje slavlje se nastavilo i sinoć u Sarajevsko pivo Holiday Pubu uz tamburaški sastav Zlatne Žice. Djeca su se tokom cijelog dana zabaljala u Argeta Junior Play House igraoni i uživala u druženju s Djeda Mrazom u njegovoj Coca Cola kućici. Andi Fejzić je svojim nastupom na bini Happy :))) Stage oduševio prisutne i vratio ih u vrijeme postojanja kralja rock'n'rolla, Elvisa Presleya.

Posjetitelji će i danas, u srijedu 2. januara, moći pogledati raznovrsnu ponudu izlagača od 10 do 22 sata. Dan će započeti uz šoljicu Vispak kafe, a mališani će se zabavljati u Argeta Junior Play House igraoni i slikati s Djeda Mrazom. Sarajevo Blues Bang će zabavljati prisutne u Sarajevsko pivo Holiday Pubu i nastaviti novogodišnje slavlje.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške, koja je dala značajnu podršku realizaciji ovogodišnjeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem oficijelne internet stranice Marketa – www.sahm.ba.