magazin
1

Sarajevo Blues Bang u Sarajevsko Pivo Holiday Pubu

Klix.ba
Jučer su u okviru Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa održane brojne zabavne aktivnosti, koje je posjetilo mnoštvo posjetitelja.

U Sarajevsko pivo Holiday Pubu nastupio je tamburaški sastav Zlatne žice, s početkom u 21 sat. Ajna Hasabegović je nastupom na Happy :))) Stage bini oduševila prisutne, a igraona Argeta Junior Play House zvanično je otvorila svoja vrata najmlađim posjetiocima Marketa.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market i danas nudi raznovrsan sadržaj za posjetitelje svih generacija.

Zabava se nastavlja u Sarajevsko pivo Holiday Pubu, s početkom u 21 sat, kada će nastupiti sastav Sarajevo Blues Bang. U okviru Dječijeg parka, mališani mogu posjetiti igraonu Argeta Junior Play House, gdje će ih dočekati Patak Junior i darovati Argeta Junior paštetom. Na otvorenoj bini Happy :))) Stage nastupit će DJ Keon (Kenan Hadžimusić), koji će svojim miksevima zabavljati posjetioce.

Mališane koji žele posjetiti Djeda Mraza napominjemo da će on u svojoj Coca Cola kućici boraviti u periodu od 16 do 20 sati.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške, koja je dala značajnu podršku realizaciji ovogodišnjeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem medija, te putem društvenih mreža i oficijelne internet stranice Marketa – www.sahm.ba.