magazin
71

Sarajevo Beer Fest: U Sarajevsko šatoru očekuje vas odlična zabava

Klix.ba
Sarajevska pivara d.d. i ove godine učestvuje na već tradicionalnom Sarajevo Beer festivalu, a posjetitelji šatora Sarajevske pivare moći će uživati u različitim vrstama Sarajevskog i izvrsno se zabaviti.

"Sarajevsko je domaći pivarski brand i na neki način se smatramo domaćinom ovog festivala. Beer festival je odlična prilika da se družimo s našim konzumentima, zabavimo ih i nagradimo. Prošle godine je šator Sarajevskog bio izuzetno dobro posjećen, a za ovaj Beer festival smo pripremili mnogobrojna iznenađenja. Dođite, povežite se sa Sarajevskim i odlično se zabavite", rekao je marketing menadžer Sarajevske pivare d.d. Adnan Kamber.

Za posjetitelje su pripremljeni raznovrsni sadržaji te nagradne igre, a za odličnu atmosferu će se pobrinuti i Adnan Beširović –Beško. Osim Sarajevskog svijetlog i tamnog točenog piva, u ponudi su i Sarajevsko premium, bezalkoholno i radler. Sarajevska pivara će na Beer festivalu predstaviti i Oettinger pils i Oettinger weiss, koje proizvodi po licenci za tržišta BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Kosova i Albanije.