magazin
58

Sakupljajte šarene Tuborg čepove i zamijenite ih za nagrade

Tokom narednih pet sedmica, u okviru šarene kampanje sa obojenim čepovima, Tuborg slavi zabavnu stranu života i nagrađuje svoje vjerne potrošače. Zato sakupljajte Tuborg čepove u boji i zamijenite ih za majicu, ruksak, duksericu ili slušalice.

Čepove možete zamijeniti četvrtkom u Zenici, Caffe bar Randers i petkom u Tuzli, Caffe bar Sloboda,u periodu od 16 do 21 sat, te subotom u Sarajevu, Caffe bar Mash i nedjeljom u Banjoj Luci, Peckham Pub, od 12 do 18 sati.

Uz zamjenu čepova, u ovim terminima, možete se okušati i u raznim izazovima, te osvojiti interesantne Tuborg dnevne nagrade. Dovoljno je da naručite Tuborg pivo i u zavisnosti od boje čepa, zaigrate, zapjevate, zaplešete, osjetite zabavu ili je podijelite sa prijateljima i nagrada može biti vaša. Posjetite navedene lokacije i izaberite svoje boje zabave.

U okviru šarene kampanje, svoje boje zabave možete birati i na Tuborg Facebook stranici. Uključite se u interesantnu igricu sakupljanja obojenih čepova i osvojite simpatične Tuborg naočare.

Obojeni Tuborg čepovi su polazna tačka ove šarene kampanje, a svaka boja je vezana za određeno raspoloženje i služi kao pokretač zabave.