Tuborg Warm Up Bus
0

Sa Tuborgom na koncert grupe Depeche Mode

Sponzorirani članak
U okviru promocije koncerta grupe Depeche Mode, Tuborg Warm Up Bus početkom aprila dolazi i u Bosnu i Hercegovinu. Riječ je o nesvakidašnjem autobusu koji je opremljen za prave male lude zabave i obilazi sve veće gradove regiona, a kod nas će posjetiti Sarajevo i Banju Luku.
Tuborg Warm Up Bus je autobus za kojim vrijedi trčati jer će zabavljati ljubitelje odličnog piva i benda Depeche Mode, a svi posjetioci imat će priliku kroz brojne nagradne igre u autobusu osvojiti ulaznice za koncert Depeche Mode, kao i druge interesantne poklone.

Svi koji žele nabaviti karte za ulazak u Tuborg Warm Up Bus, trebaju sakupiti 24 čepa Tuborg piva, te se za ostale informacije o ulasku u nesvakidašnji autobus informisati na zvaničnoj Tuborg Facebook stranici.

Ovo muzičko putovanje je započelo u Srbiji posjetama Kragujevcu, Kraljevu, Zrenjaninu i Novom Sadu, a predstoje još posjete Šabcu 23.03., Bačkoj Palanci 30.03., Sarajevu 5.4., Banjoj Luci 6.4., Jagodini 12.04., Nišu 13.04., Požarevcu 19.04., Subotici 20.04., Čačku 26.04., Užicu 27.04., Budvi 30.04., Podgorici 04.05., Kruševcu 11.05. i Beogradu 18.05.2013.godine.

Sponzorstvom velikog koncerta Depeche Mode, jednog od najznačajnijih bendova današnjice, koji se održava na Ušću u Beogradu 19. maja 2013., Tuborg nastavlja tradiciju podržavanja dobre muzike i najvažnijih muzičkih događaja.

Depeche Mode, koji na sceni postoji više od tri decenije, vrlo dobro zna kako da napravi nezaboravnu atmosferu na svojim nastupima. Publici obećavaju odličan koncert, uz izvođenje pjesama s novog albuma, koji treba da izađe u aprilu slijedeće godine, ali i svih čuvenih hitova poput Enjoy the Silence, Personal Jesus, Just Can’t Get Enough, It’s No Good, Dream On. Beograd će biti sedma po redu stanica na njihovoj velikoj turneji koja počinje 4. maja u Nici, a u okviru koje će održati 39 koncerata u 25 evropskih država.