magazin
0

S-One Sky Bar: Iznenađenje za posljednji dan SFF-a

Klix.ba
S-One Sky Bar, domaćin devetodnevnog eventa Sky Is The Limit, odlučio je posljednji dan festivala da iznenadi svoje goste. Za sve goste koji se pojave do 23 sata ulaznica važi za dvije osobe.

Podsjećamo – Miss Nine nastupa na S-One Sky Baru večeras, posljednju noć eventa Sky Is The Limit. Cijena ulaznice je 25 KM i može se kupiti u baru. Početak eventa je planiran u 20 sati. Prije zvijezde večeri svira resident, a u baru važe specijalne promotivne cijene devete noći.

"Publika koju smo imali proteklih osam dana zaista je bila neumorna i nisu nas iznevjerili ni onih noći kada smo mi bili umorni. Iz tog razloga smo se odlučili na ovakvu gestu, jer želimo podijeliti ovaj momenat sa našim redovnim posjetiocima i omogućiti rijetku priliku da slušaju zvijezdu u usponu", poručili su organizatori.

Kako je Miss Nine zabavila vjerne posjetioce S-One Sky Bara vidjet ćemo sutra na fotografijama, a za one koji su odlučili uvjeriti se večeras sami, S-One ekipa poručuje: "Dodirnite nebo s nama uz divan progresivni house, jer samo ono je granica!"