magazin
1

RSG i Antena Party u Sarajevsko pivo Holiday Pubu

Klix.ba
Sarajevska zimska idila se nastavlja i ovog petka na trećem Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu, koji traje do 14. januara 2014. godine.

Djeca i danas mogu uživati u sadržajima Argeta Junior Play House igraone, gdje će biti veselo od samog jutra. Dan će započeti Pričama o Energiji, nakon čega će mališane razbuditi Patak Junior, a kasnije će imati priliku gledati Disney klasike, uživati u bojanju i pravljenju ukrasa za jelku, upoznati profesiju i slušati najljepše priče.

Udruženje proizvođača sira u Bosni i Hercegovini će, uz podršku USAID/Sida FARMA projekta, javnosti predstaviti dio svoje raznovrsne ponude i na taj način potaknuti kupovinu domaćih proizvoda. Promocija će se održati u Sarajevsko pivo Holiday Pubu u 18 sati, a u sklopu iste će se dodijeliti nagrade za najbolji tradicionalni i novi sir.

Đorđe Jovančić će u 20 sati ponovo zagrijati Happy :))) Stage binu, a provod će se nastaviti od 21 sat u Sarajevsko pivo Holiday Pubu na RSG i Antena Sarajevo Party-u uz goste iznenađenja.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške, koja je dala značajnu podršku realizaciji ovogodišnjeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem oficijelne internet stranice Marketa – www.sahm.ba.