eKupon.ba
0

Rasprodani svi kuponi za Heineken Music Stage 2011

Piše: M. Š.
Bh. portal za grupnu kupovinu na internetu, eKupon.ba svojim radom nastavlja nizati samo uspjehe. Jučerašnja ponuda sa 50% popusta na ulaznice za Heineken Music Stage 2011, jedan od najvećih muzičkih događaja u BiH, u roku od par sati je u potpunosti rasprodana.

Agencija Linden, organizator Heineken Music Stagea, samo za korisnike eKupona obezbijedila je 264 ulaznice po cijeni od 10 KM umjesto 20 KM. Svih 264 kupona je rasprodano u svega par sati. U okviru te ponude kuponi su se mogli koristiti za bilo koji koncert, osim za DJ Timo Maas.

I ove godine će tokom trajanja Sarajevo Film Festivala, čije će 17. izdanje biti održano od 22. do 30. jula 2011. biti održan Heineken Music Stage - serija ponoćnih koncerata u Domu mladih u Sarajevu.

Ovogodišnji Heineken Music Stage bit će otvoren u petak 22. jula nastupom muzičke senzacije - dua 2Cellos, kojeg čine izvrsni hrvatski čelisti Luka Šulić i Stjepan Hauser. Pored njih svoje koncerte će održati Crvena jabuka & Alexandria, Bajaga & Instruktori, DJ Timo Maas, Nina Badrić, Prljavo kazalište, Aleksandra Radović, Kultur Shock & Billy Andol te Rambo Amadeus & Karne.

Do sada je putem eKupona kupljeno preko 12.600 kupona, objavljeno više od 80 ponuda i ušteđeno skoro 300.000 KM.