magazin
29

Poklanjamo ulaznice za Foam Fest u Beogradu

Klix.ba
Osvojite besplatne ulaznice i budite dio najvećeg pjena partija u Europi, koji će se održati u Beogradskoj areni 1. septembra 2012.

Pošaljite svoje podatke i broj telefona na email adresu [email protected] i deset najsretnijih čitatelja dobit će besplatan ulaz na Foam Fest. Imena sretnih dobitnika bit će objavljena 22. augusta.

Festival će posjetiti oko 20.000 ljudi, a senzacija će biti praćena sa 200.000 hektolitara pjene. Festival je nastao 2009. godine i od tada ga je posjetilo više od 60.000 ljudi. Inovativna, najsavremenija scenska, audio i video tehnika, laseri, akrobacije, živi performansi i jedinstveni spektakl u pjeni sa mnoštvom pjenopada i pjena topova, samo su dio ovog dvanaestosatnog festivala.

Kapije Beogradske Arene otvaraju se 1. septembra u 20 sati, a zatvaraju 2. septembra u 8 sati. Line up četvrtog Bgd Foam Festa zasigurno će biti zapamćen kao jedan od najekskluzivnijih do sada, čime će prevazići očekivanja mnogih fanova vrhunske klubske muzike. Pored Arno Costa, Kurda Marvicka i Alexa Gaudina, a na main stageu se očekuje 10 svjetski poznatih DJ-eva.

Najčuvenija svjetska DJ imena današnjice kao što su Antoan Clamaran, Tom Novy, Cristian Varela, Benny Benassi, David Morales, Axwell,Sebastian Ingrosso, Sandy Rivera, Stereo Palma, Tsuyoshi Suzuki i drugi, svoje nastupe na Bgd Foam Festu okarakterisali su kao najoriginalniji momenat u karijeri.

Na Foam Fest možete putovati u organizaciji turističke agencije Sol Azur i i Buena Vista koji nude specijalnu ponudu sa dva noćenja za 135 KM. Sve informacije potražite na putujmo.ba.

Promo zabava će se održati u Sarajevu, Club Rooms ( ex. The Club ) u petak, 24. augusta sa početkom u 21 sati. Najsretniji će dobiti besplatnu kartu za Belgrade Foam Fest.