Veličina jeste bitna u Hollywoodu
0

Pogledajte vilu na točkovima Ashtona Kutchera

Sarajevo-x.com
Za snimanje novih epizoda humoristične serije "Dva i po muškarca" glumac Ashton Kutcher, koji je zamijenio svog kolegu Charlieja Sheena, koristit će kao privremeni dom ogromnu prikolicu opremljenu kao mobilna vila.

Dvospratna, šesnaest metara duga, 30 tonska luksuzna prikolica "Baby Girl" posjeduje hidraulični sistem koji podiže krov da bi otkrio drugi sprat i širi dijelove vile radi što većeg prostora.

Ova vila posjeduje sedam 60 inčnih plasma TV-a, veliki dnevni boravak, dva kupatila, kuhinju sa granitnim površinama i konferencijsku salu.

Ron Anderson iz kompanije Anderson Mobile Estates dizajnirao je ovu i ostale "mobilne vile" koje su napravljene da udovolje prohtjevima zvijezda, između ostalih za Mariah Carey, Sharon Stone i Vina Diesela.

Iznajmljivanje ove "mobilne vile" iznosi 8.750 dolara sedmično, ali za Kutchera je to sitnica, jer je navodno dobio 20 miliona dolara za 26 epizoda naredne sezone "Dva i po muškarca".

Za sigurnost se brinu kamere koje su montirane na prikolici i pružaju kompletan pregled okoline "mobilne vile", pored toga ova vila posjeduje sistem u kojem kad posjetioc pozvoni, njegova slika se prikaže na raznim ekranima unutar prikolice.

Namještaj je posebno dizajniran da se preklapa i složi tako da bi se krov mogao povući, jer kada je izvučen (4,82 metra) prelazi ograničenje visine za vozila na američkim putevima (4,1 metar).

Novi model nazvan "The Sky Box" koji će imati i treći sprat bit će predstavljen uskoro.

Cijena ove prikolice iznosi dva miliona dolara.