Napišite svoju priču
0

Peugeot BiH poklanja romantičnu večeru za "lavovsku ljubav"

Klix.ba
Peugeot BiH odlučio je obradovati one koji vjeruju u “lavovsku ljubav” i nagraditi najkreativniju priču romantičnom večerom za dvoje na Dan zaljubljenih.

"Na našoj službenoj Facebook stranici Peugeot BiH krenuli smo u potragu za najromantičnijom ili najkreativnijom pričom o "lavovskoj ljubavi". Omogućili smo našim fanovima da podijele sa nama svoje iskustvo ili situaciju kada su se hrabro kao lav borili za svoju voljenu osobu. Najbolju priču nagrađujemo romantičnom večerom za dvoje na Dan zaljubljenih, 14. februra. Ovom aktivnošću želimo Peugeot fanove već sada potaknuti na razmišljanje kako obradovati voljenu osobu na ovaj dan, a ujedno jednom paru prirediti poseban Dan zaljubljenih", istakao je Denis Mašić, direktor marketinga kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera Peugeot proizvoda za BiH.

Pored večere u jednom od ekskluzivnih restorana u gradu iz kojeg bude pobjednik, pobjednički par će na taj dan dobiti i Peugeot 208 na korištenje te poklon iznenađenja.

Svi koji žele podijeliti svoju priču o "lavovskoj ljubavi" mogu više o akciji saznati na službenoj Facebook stranici Peugeota u BiH.