magazin
2

OBN TV: U petak polufinale showa Nikad nije kasno

Posljednje polufinalno izdanje muzičkog showa Nikad nije kasno gledaoci OBN TV će moći pogledati u petak, 24.6.2016. od 20:50 sati.

U petak od 20:50 sati na programu OBN TV je još jedno uzbudljivo polufinalno veče popularne muzičke emisije Nikad nije kasno u kojoj će gledaoci moći vidjeti i čuti devet polufinalista. U utorak, 28.6.2016. od 20:10 sati na OBN TV možete pratiti i spektakularno finale koje će obilovati iznenađanjima, a proglašenje pobjednika prve sezone prenosit će se uživo.

Show Nikad nije kasno ovoga petka obilježit će sjajne interpretacije pjevača veterana koje će ocjenjivati žiri koji čine iskusni muzičari Saša Milošević Mare, Tonči Huljić, Halid Bešlić i Merima Njegomir.

Na sceni će nastupiti Juraj Kovačević, sevdalija sa plavog Jadrana, Jasmina Mima Šijački iz Beograda, gost iz Minhena Arno Milhausen, Stanoje Stanković-Kale Dijamant, Šefćet Hamidović-Ringo iz Sjenice, "mladi roker" Nikola Petrović iz Prokuplja, Dragi Domić senior iz Šapca i Dragan Dragaš iz Geteborga.

Zahvaljujući velikoj podršci publike koja je glasala za njega, gledaoci OBN TV će moći vidjeti i nastup Nusreta Orovčanina. U finale glasovima žirija iz drugog polufinala ide pet učesnika dok publika glasa za još jednog finalistu.