Promo party pred nastup Guette
0

FOTO / VIP zvanice uživale do kasnih noćnih sati

Sarajevo-x.com
U prelijepom ambijentu "Pete sobe" u Sarajevu u četvrtak je priređena zabava kojom je i zvanično najavljen spektakl 18. decembra 2010, kada će sve ljubitelje dobrog house zvuka sjajnom zabavom u dvorani Zetra počastiti neponovljivi David Guetta.

Pozivu za zabavu rado se odazvao veliki broj djelatnika iz kulturnog, javnog i sportskog života, a među njima i Dino Merlin, Haris Pašović, Saša Cvijetić, Maja Čengić i Dejan Kukrić, Danijela Mijatović, Melina Kamerić, Feđa Štukan, Jasmin Ferović, Damir Šehanović i mnogi drugi, a svi su do kasno u noć uživali u hitovima, trenutno najveće DJ zvijezde Davida Guette, poput "Sexy chick", "When love takes over", "The world is mine", "Memories"...

Organizator koncerta "Music management" je sve zvanice počastio ulaznicama za nastup francuskog virtuoza, a oni nisu krili zadovoljstvo što će imati priliku uživo poslušati setove najtraženijeg DJ-a današnjice.

Muzika kojom je bila prožeta zabava predstavljala je samo najavu svega što nas očekuje 18. decembra u sarajevskoj olimpijskoj ljepotici Zetri. Podsjećamo, iako vlada veliko interesovanje za muzički događaj godine, ulaznice su i dalje dostupne u prodaji i to na ovlaštenim prodajnim mjestima, putem ulične prodaje (Ferhadija i plato Skenderija), ali i putem online servisa www.kupikartu.ba.

Za one koji žele na poseban način doživjeti spektakularni nastup Davida Guette, dostupne su i VIP ulaznice i to u dvije kategorije – VIP Exclusive i VIP središnji dio tribina. VIP exclusive set ulaznica je dostupan putem online servisa www.kupikartu.ba, dok su ulaznice za VIP središnji dio tribina dostupne na svim ovlaštenim prodajnim mjestima, uključujući i uličnu prodaju.