Mjesto ludog provoda
0

Nova godina u The Clubu

Sarajevo-x.com
Sarajevski The Club je i sinoć bio mjesto dobre zabave i ludog provoda. Uz kvalitetnu muziku, odlične koktele, Djed Mraz se skupa sa posjetiocima zabavljao do ranih jutarnjih sati.

Nakon sinoćnje lude zabave The Club nastavlja u istom ritmu. Naime, klub priprema ludu zabavu za proslavu Nove godine, no zbog dugogodišnje tradicije organizira se originalni party za "Ispraćaj stare godine", odnosno "Generalnu probu za doček Nove godine", u četvrtak, 30. decembra s početkom u 22 sata.

The Club nudi izvrsne DJ-eve, koktele iznenađenja po promotivnim cijenama i mnoštvo zabave. Sjajna atmosfera uz latino, evergreen, starogradske pjesme kao i pop-rock učinit će ovaj klub idealnim mjestom za generalnu probu dočeka Nove godine!

A, kad je proslava Nove godine u pitanju, The Club nudi također vrhunski ugođaj i izbor - izvrsne DJ-eve, trbušnu plesačicu, starogradske tamburaše, te specijalna iznenađenja.

Broj mjesta je ograničen, a rezervacije se mogu najaviti putem telefona 033 550 550.

Zbog velikog interesovanja predlažemo vam da u što skorije vrijeme obezbijedite mjesto na ovom nesvakidašnjem dočeku Nove godine.

The Club je jedini klub u Sarajevu, ali i šire, koji nudi uslugu za goste svih kategorija. Sastoji se iz četiri cjeline, a ljeti iz pet: soundstage, zimska bašta, restoran, salon i ljetna bašta. The Club za sve sladokusce ima raznovrsne ponude muzičkih dešavanja i gatronomskih specijaliteta.