Zrće
0

Funkermen otvorio Get EXITed Festival

Sarajevo-x.com
Više od 2500 posjetilaca okupilo se na prvom ovoljetnjem Festivalu GET EXITed koji je zajednički projekt EXIT tima i kluba Papaya, a koji radi na regionalnom zbližavanju mladih te internacionalnoj promociji regije i poboljšanju turističke ponude.

Get EXITed Festival u Papayi sinoć je otvorio čuveni Funkermen. Talent Funkermena dokazuje da ljubav prema muzici čini da granice nestanu. DJ i producent Funkerman pozitivno je opsjednut stvaranjem to- numera i to zajedno sa Rafom i Fedde Le Grandom, s kojima vodi izdavačku kuću Flamingo Recordings.

Zahvaljujući nastupima u holandskom klubu The Spock, Funkerman se probija na muzičko DJ tržište i polako počinje da osvaja sve više publike širom svijeta. U poslednje četiri godine Funkerman i Flamingo recordings stoje iza mnogobrojnih hitova kao što su: Put Your Hands Up For Detroit, The Creeps, Speed Up i ljetnje himne 3 Minutes To Explain.

Samo u posljednjih nekoliko godina Funkerman je nastupao na mnogobrojnim muzičkim događajima i festivalima - Mystery Land, Love Parade, Creamfields, Extrema Outdoor, Ministry of Sound London, Space na Ibizi, te već tradicionalno i u Papayi.