Heineken music summer
0

Najbolja zabava tokom ljeta uz najbolje pivo na svijetu

Sponzorirani članak
Osjeti čari ljeta uz najbolje pivo na svijetu i budi dio najvećih muzičkih događaja u Bosni i Hercegovini i regionu.
Heineken je za vas ovoga ljeta pripremio spektakularne muzičke evente, počevši od Kinđurijade, Heineken Music Stagea, 9. Mostar Blues festivala, HILLton festivala 2011, brojnih DJ partija u Sarajevu i na jezeru Modrac, pa do spektakularnog koncerta grupe Faithless na splitskoj rivi.

Kinđurijada je već bila u Sarajevu, Tuzli, Mostaru i Banjoj Luci, dok će uspješnost u krativnosti kinđurenja isprobati publika u Zenici 01.07., te 07.07. u Sanskom Mostu. Clubu Thriller na jezeru Modrac ovih je dana domaćin najvećih zvjezda elektonske muzike, poput Niki Belucci. Prava poslastica ljubitelja techno muzike, Marko Nastić, nastupice 30.06. Sljedi DJ-ica i bivšae Playboyeva zečica, Viktoria Metzker, 14.07., dok je 28.07. rezerviran za slovenačku techno zvijezdu poznatu širom svijeta, DJ Umeka.

Slavni njemački DJ Timo Maas u Sarajevu nastupa 25. jula u okviru Heineken Music Stagea, a osim njega, tu su i Prljavo kazalište, Bajaga, Aleksandra Radović, Nina Badrić, Rambo i Kultur shock.

HILLton fest 2011. Kiseljak održat će se 15. i 16.07. u Kiseljaku, na kojem nastupa Edo Maajka kao glavna zvijezda.

Slijedi 9. Mostar Blues festival od 22. do 25.07. u Open air i SC Kantarevac u Mostaru.

A kao posebnu poslasticu, posebno ističemo koncert grupe Faithless, svjetskih velikana u ovoj vrsti muzike, 12.08.2011. na splitskoj rivi, za koji Heineken obezbjeđuje ulaznice i plaćen put.

Da biste osvojili neku od ulaznica za navedena muzička dešavanja, dovoljno je da popunite Heineken kupon sa dvije vratne etikete sa vrata boce, upišeš svoje podatke, ubaciš ga u kutiju postavljenu na šanku i već ste korak bliže jednom od spektakularnih partija koje ovog ljeta priprema Heineken.

Uživajte uz Heineken i provedite nezaboravno ljeto!

Heineken, open your world.