Muzika
0

Zoster svirao do ranih jutarnjih sati

Sarajevo-x.com
Svi prisutni imali su priliku uživati u reggae muzici na hercegovački način i uživo slušati velike hitove "Hercegovina", "Ojužilo", "Policija", "Ko je jamio, jamio". Publika je uživala i u okusu Jack'a i odličnoj atmosferi koja je vladala sve do ranih jutarnjih sati.

"U narednom periodu imamo u planu svirke u regionu. Ono što je posebno interesantno jeste da ćemo pjesme promovirati u Srbiji, gdje do sada i nismo bili baš zastupljeni. Također, radimo na osmišljavanju koncepta video spotova za pjesme sa albuma 'Festival budala' kako bi na taj način naše pjesme dobile i vizualni identitet", kazao je Mario Knezović, vokal grupe Zoster.

Knezović je istakao da je zadovoljan odličnim odzivom publike koja ih je više puta vraćala na scenu, tim više što grupa Zoster svojim svirkama i pjesmama, uz poziv na dobru zabavu, pokušava doprijeti do mladih ljudi i potaknuti ih na kritičko razmišljanje o svom okruženju, bilo da se radi o političkim ili društvenim dešavanjima.

"Posebno nam je drago što je jedan svjetski poznati brend uključio našu izvedbu u dešavanja tokom Jack Daniel's Music Lounge", dodao je Mario.

Jack Daniel's Music Lounge je iznova pružio priliku za uživanje. Ovaj put u jedinstvenom stilu i zvuku grupe Zoster, a u subotu, 25. augusta, Jack će sarajevskoj publici pružiti još jedan potpuni doživljaj provoda uz koncert Akija Rahimovskog u The Club-u.