Muzika
0

Zoster predgrupa na koncertu Jamesa Blunta

Sarajevo-x.com
Koncert svjetske zvijezde Jamesa Blunta će biti održan 15. juna 2008. godine u dvorani Zetra, a kao predgrupa će nastupiti mostarska grupa Zoster, javljaju organizatori.

Nakon objave debi albuma "Ojužilo" Zoster je pridobio veliki broj fanova u BiH, a u protekloj godini bili su fokusirani na nastupe u BiH, Hrvatskoj i Sloveniji.

James Blunt je rasprodatim koncertima u Americi, Kanadi, Australiji, Japanu, Evropi, Ujedinjenim Arapskim Emiratima dokazao kako se zasluženo nalazi u vrhu svjetske pop scene. Dobitnik je “MTV Awards” i “Brit Awards”, a nominiran je u 5 kategorija za “Grammy”. Produkcija koncerata James Blunta je uvrštena među najzahtjevnije svjetske produkcije što posjetiocima garantuje vrhunski audio-vizuelni doživljaj.

Specijalni gosti na koncertu James Blunta će biti Roberto Cavalli i Sanela Jenkins.

Karte za koncert su puštene u prodaju po cijenama od 35 KM i 45 KM. Prodajna mjesta u Sarajevu: Unitic, plato Skenderija, ulična prodaja u Ferhadiji.

Zainteresovani fanovi u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori ulaznice mogu obezbjediti ulaznice putem agencije Eventim.