Muzika
0

Zlatne žice u Sarajevsko pivo Holiday Pubu

Klix.ba
Prvi dan Nove 2014. godine je pred nama, a Coca Cola Sarajevo Holiday Market je nakon najluđe noći i dalje tu za sve građane i posjetitelje Sarajeva.

Jučer su se posjetitelji svih uzrasta uz prigodan program oprostili od Stare 2013., godine. Djeca su uživala u druženju s maskotama i igranju u Argeta Junior Play House igraoni, dok su posjetitelji Sarajevsko pivo Holiday Puba odbrojavali zadnje sekunde do Nove godine uz Selam Tufekčić Trio.

Prvi januarski dan bit će obilježen raznim aktivnostima u sklopu trećeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa. Mališani će se od samog jutra družiti u Argeta Junior Play House igraoni, dok će nešto starije posjetitelje zabavljati utjelovitelj Elvisa Presleya, Splićanin Andy Fejzić. Andy je poznat kao vrhunski imitator kralja rock'n'rolla, a zabavljat će prisutne na Happy :))) Stage bini od 20 sati. Druga večer Nove godine bit će proslavljena uz tamburaški sastav Zlatne žice, koji će nastupiti u Sarajevsko pivo Holiday Pubu u 21 sat.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market želi Vam sretnu i uspješnu 2014. godinu!

Coca Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške, koja je dala značajnu podršku realizaciji ovogodišnjeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem medija, te putem društvenih mreža i oficijelne internet stranice Marketa – www.sahm.ba.