Muzika
0

Zlatne žice u Sarajevsko Pivo Holiday Pubu

Klix.ba
Na Božić, 25. decembra, Sarajevsko pivo Holiday Pub još jednom je bio mjesto dobre zabave, zahvaljujući Sarajevo Jazz Guerilli i Damiru Nikšiću koji su zabavljali prisutne.

Sarajevski mališani su uživali u bogatom programu Argeta Junior Play House igraone, dok je Lejla Čaušević nešto starije posjetitelje oduševila svojim nastupom na Happy :))) Stage bini.

Na Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu i danas možete pogledati raznovrsnu ponudu izlagača i uživati u bogatom zabavnom programu.

U Dječijem Paviljonu će u 13 sati biti predstavljena slikovnica Tri sestre za djecu od pet do deset godina, autorice Ane Đokić i Nine Knežević, a najsretnijih pet mališana će na nagradnoj tomboli dobiti na poklon slikovnicu s potpisom. Pored predstavljanja knjige, u toku dana bit će organizirane brojne radionice, među kojima se nalazi i Microsoft DigiKids radionica koja počinje u 17 sati.

Na Happy :))) Stage bini će u 20 sati po drugi put nastupiti mlada pjevačica Samra Đozić, koja je svojim prvim nastupom oduševila posjetitelje. Sarajevsko pivo Holiday Pub će i danas biti centar dobre zabave uz tamburaški sastav Zlatne žice koji će zagrijati prazničnu atmosferu.

Izlagači svoje proizvode nude posjetiteljima svakog dana od 10 do 22 sata.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške, koja je dala značajnu podršku realizaciji ovogodišnjeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem medija, te putem društvenih mreža i oficijelne internet stranice Marketa – www.sahm.ba.