Muzika
1.8k

Željko Joksimović uživa u Sarajevu sa suprugom i sinom

Klix.ba
Željko Joksimović je u Sarajevo uoči koncerta na Koševu 19.8. došao sa suprugom Jovanom i sinom Kostom, od kojih se ne odvaja. Čak i tokom proba u hotelu Radon Plaza Kosta je uz tatu i mamu, baš kao i tokom šetnji po Sarajevu, gdje kao i svako dijete prvo pita za igraonicu.

Slobodno vrijeme koriste i za obilazak Baščaršije, kupovinu suvenira, šetnju pored Miljacke, druženje s brojnim prijateljima, ali i za obilazak novih šoping molova u Sarajevu, u kojima mogu predahnuti u nekom od lijepih restorana kao što je Metropolis.

"Osjećamo se zaista prijatno u Sarajevu, jako je lijepa energija, a drago mi je što su uz mene supruga i sin. Jovanina podrška na koncertima mi znači, i jedva čekam da počne spektakl na Koševu. Kosta je još mali, on do devet već ide u krevet na spavanje, tako da neće biti na samom koncertu, ali ćemo zajedno provesti najveći dio dana do početka tog velikog događaja", rekao je Joksimović.

Željko je jučer bio u prilici ponovo posjetiti Festivalski trg, na kome je prije nekoliko dana bio na otvaranju Sarajevo Film Festivala, i uvjerio se da i dalje vlada sjajna atmosfera u vezi ovog događaja.

"Već smo spremni za Koševo, ali koristimo ovih nekoliko dana da još sve dodatno uvježbamo. Publika će uživati, u to sam siguran. Poslije probe otišli smo i na druženje s fanovima u Konzum. Zaista je sjajna energija tih mladih ljudi koje sam sreo. Do petka ćemo odraditi još nekoliko proba, i to s kompletnim orkestrom od 30 ljudi. Zamolio bih sve koji dolaze na koncert da stignu malo ranije, zbog očekivane gužve na ulazima", rekao je Željko.