Muzika
199

Zdravko Čolić 30. juna na stadionu "Tušanj"

FENA
Nakon pet godina tuzlanske fanove koncertom će ponovo počastiti Zdravko Čolić. Ova regionalna zvijezda nastupit će na stadionu "Tušanj" 30. juna.

Kako TIP saznaje u firmi "Beral music", koja se i potpisuje kao organizator koncerta, prvi dio ulaznica po cijeni od 10 i 15 KM već 10. juna su puštene u prodaju.

"S obzirom na to da želimo pružiti priliku da u koncertu Zdravka Čolića uživaju i građani koji nisu baš u zavidnoj finansijskoj situaciji bit će pušteno 5.000 ulaznica po cijeni od 10 KM, ostatak ulaznica će biti po cijeni od 15 KM, isto kao i ulaznice za tribine. Što se tiče 30. juna mi očekujemo jedan veliki koncert. Zdravku Čolića kao jedno ime mora da prati dobra organizacija, produkcija i da sve to bude na jednom zavidnom nivou. Također tu je i bezbjednost, što je svakako važno za jedan koncert˝, rekla je suvlasnica "Beral Musica" Dragana Berberović.

Svi zainteresirani spomenute ulaznice će moći kupiti u CD Shopu "Kod Mide" na Korzu, zatim poslovnicama Turističke agencije "Golden Tours", te putem portala kupikartu.ba.