Muzika
0

Završeno snimanje spota "Igraj Bosno!"

Sarajevo-x.com | KK Bosna
U ponedjeljak su snimljeni i posljedni kadrovi video spota za navijačku pjesmu "KK Bosna" u izvedbi grupe Skroz: "Igraj Bosno".

Ekipa od čak 40 ljudi je pod dirigenskom palicom režisera Timura Makarevića, tokom noći u dvorani "Mirza Delibašić snimila kadrove na kojim se osim Skroza pojavljuju i Bosnine cheerleadersice, popularne Bossice. Prvi dio spota sniman je na utakmici Bosna - Partizan, pa će dati ponajbolji prikaz atmosfere na našim utakmicama.

Nešto više rekao nam je Nedim Lipa, izvršni producent:

LIPA: "Ovo je jedan sjajan projekat. Velika nam je čast da učestvujemo u kampanji "Budi Bosna." koja je mnogo obimnija od same ove pjesme i spota. Želio bih istaći da će CDovi sa pjesmom i video spotom biti podjeljeni navijačima, uz posebno, besplatno, izdanje magazina ASK, koji će u potpunosti biti posvećen autorima pjesme, spota, kampanje "Budi Bosna." i naravno Košarkaškom klubu Bosna. Također, zahvalio bih se i sponzorima koji su omogućili snimanje spota, a to su: Milka, Pogodak, Velpro, Sinkro, Clima Trade, kladionice Williams, te Raiffeisen Leasing. "

Montaža spota biće gotova u narednih 7 dana, nakon čega će biti podijeljen TV kućama, te postavljen na download na www.kkbosna.com.