Muzika
37

Za Sarajevo Spring Music Fest još 300 ulaznica po 18 KM

Klix.ba
Ulaznice za prvi Sarajevo Spring Music Fest (SSMF), koji će se održati u Domu Mladih 12 aprila na dva flora, u prodaji od 04. decembra. Prvih 350 ulaznica po cijeni 18 KM su rasprodate.

Ogranizatori Sarajevo Spring Music Festa su saopćili da su željeli pružiti priliku da na prvom SSMF-u uživaju i građani koji nisu baš u zavidnoj finansijskoj situaciji te su pustili u prodaju još 300 ulaznica po cijeni od 18 KM, koje svi mogu kupiti na nekoliko prodajnih mjesta u Sarajevu - Plato Skenderija, BKC, BBI centar - Pult fonTELe.ba, Ferhadija kod Tržnice - te u poslovnicama Kupikartu.ba u Mostaru, Zenici, Tuzli i Banjoj Luci ili online putem portala www.kupikartu.ba.

Nakon prodatih 300 ulaznica od 18 KM, u prodaji će biti kontigent B, 1.000 ulaznica po cijeni 27 KM, te kontigent C 37 KM i na dan dešavanja 45 KM.

Podsjećamo da će na prvom Sarajevo Spring Music Festu (SSMF) nastupiti preko 15 svjetskih i regionalnih izvođača urbane muzike raspoređenih na dva floora, koji će se predstaviti svim ljubiteljima vrhunske muzike, od kojih izdvajamo nekoliko headlinera, pop zvijezda Inna, Tomcraft, DJ Tarkan, Silicone Soul, Outwork...

Pogledajte oficijelnu najavu eventa na Facebooku.