Muzika
0

Za najluđu noć honorar Dine Merlina 120.000, Brege i Cece 100.000 eura

FENA
Kada bi Djeda Mraz zaista mogao da ispuni novogodišnju želju, mnogi bi poželjeli da se u noći između 31. decembra i 1. januara pretvore u Dinu Merlina, Cecu Ražnatović ili Gorana Bregovića i osvanu s 120.000 eura više u džepu, koliko dobija najpopularniji pjevač BiH, ili 100.000, koliko dobijaju Ceca i Brega za samo jednu jedinu noć, pa makar ona bila i najluđa!

Lepa Brena će s ponovo okupljenim ,,Slatkim grehom" nastupiti na trgu u Zaječaru, a njen honorar je, kako nezvanično saznajemo, 50.000 eura! Toliko dobija i Željko Joksimović koji će pjevati na trgu na Zlatiboru. Interesantno je da će Općina Čajetina za razliku od svih ostalih dolazak Nove godine proslavljati punih pet dana! Tako će iz večeri u veče na trgu na Zlatiboru publiku zabavljati: Lepa Brena, Haris Džinović, Aca Lukas i ,,Zvezde Granda".

Kruševljane će razgaliti pjesme Bajage i ,,Instruktora", čiji je honorar oko 40.000 eura, a toliko dobija i Aca Lukas, koji će pjevati u beogradskom hotelu ,,Jugoslavija". Na Trgu u Beogradu Lajko Feliks i Boban Marković nastupaju za 10.000 eura. Boris Novković će 1. januara dočekati u Nikšiću, a njegov honorar za najluđu noć je 30.000 eura.

  • ,,Riblja Čorba" svira na trgu u Rumi za 20.000 eura bruto. I to je realno, jer od tog novca moraju da plate PDV-e, ostale poreze, ozvučenje, osvjetljenje... - kaže Gane Pecikoza, menadžer ove grupe i dodaje - Sve ove ostale brojke: 100.000, 50.000 ili 40.000 eura, koliko pjevači pričaju da traže, jesu samo novogodišnji spisak želja! Možda oni i traže toliko, ali sumnjam da će dobiti. Drugo, degutantno je u ovo vrijeme gađati se tolikim hiljadama eura - kaže Pecikoza, prenosi beogradski Blic.