Muzika
0

Vremešni Rolling Stonesi snimat će i 23. album

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Članovi legendarne britanske rock grupe The Rollling Stones planiraju se ove godine zatvoriti u studio kako bi se posvetili snimanju svog 23. albuma.

Energični 60-godišnjaci nedavno su završili svoju dvogodišnju turneju kojom su promovisali svoj prethodni album iz 2005. - A Bigger Bang, a trenutno promoviraju i dokumentarni film Martina Scorcesea pod nazivom Shine A Light, čije su zvijezde upravo oni.

Gitarista Kieth Richards izjavio je kako on i Mick Jagger planiraju sjesti zajedno i napisati par novih pjesama čim se odmore od turneje. Richards tvrdi da, iako su na rock sceni već više od 40 godina, te da svi članovi grupe imaju između 60 i 66 godina, to nije dovoljno da ih zaustavi da snimaju i dalje.

"Mi volimo naš posao. Možda jesmo naborani rockeri, ali i dalje imamo energije. Ja to objašnjavam time što ne jedem puno. I pušim dobru travu.", objasnio je vremešni Richards.

Sa njegovim riječima slaže se i bubnjar Charlie Watts, koji je izjavio da je prošli put kada su napravili pauzu obolio od raka grla te da ga izgleda samo rad spašava od bolesti.