Osigurajte svoje mjesto
0

VIP ulaznice za nastup Davida Guette dostupne do 10. decembra

Sarajevo-x.com
David Guetta
David Guetta
VIP ulaznice za nastup najvećeg DJ-a i producenta današnjice – Davida Guette 23. novembra puštene su u prodaju. VIP ulaznice su dostupne u dvije kategorije – VIP Exclusive i VIP središnji dio tribina.

VIP stolovi po cijeni od 1.000 KM dostupni su u prodaji isključivo kao set karata i to za osam osoba, a uključuje ulazak na poseban VIP ulaz, praćenje nastupa iz VIP zone, jedan litar Vodke, dvije Coca-Cole, dva Red Bulla i vodu.

Druga kategorija VIP ulaznica se odnosi na središnji dio tribina, ne uključuje konzumaciju, te košta 70 KM.

Za sve one koji nastup ovog francuskog superstara žele doživjeti na poseban način VIP ulaznice su dostupne isključivo putem web prodaje na www.kupikartu.ba i to najkasnije do 10. decembra.

Pored VIP ulaznica, na ovlaštenim prodajnim mjestima, putem ulične prodaje u Sarajevu (Ferhadija i Skenderija), te putem on line servisa kupikartu.ba, dostupne su i ulaznice za parter po cijeni 45 KM. Na dan koncerta cijena ulaznica će iznositi 60 KM.

Ne dozvolite da spektakl godine prođe bez vas. Osigurajte svoje mjesto u dvorani Zetra 18. decembra kada će nas setom svojih najboljih pjesama počastiti Francuz za čije se usluge otimaju sve velike svjetske zvijezde. Virtuoz David Guetta će 17.12. 2010 nastupiti u Ljubljani, a naredne večeri, noć poslije Sarajeva, 19.12.2010 nezaboravan party će priredit će u Manchesteru.