Lenny Kravitz u Banjaluci
0

VIP ulaznice od 100 KM od petka u prodaji

SRNA
Foto: AP
Foto: AP
Pripreme za koncert Lennyja Kravitza koji će biti održan 9. juna u Banjaluci su u završnoj fazi, a od sutra će u prodaju biti pušteno 300 VIP ulaznica po cijeni od 100 KM.

Agencija "Front Stage" sa Lennyjevim menadžmentom još uvijek pregovara o predgrupama koje bi trebalo da nastupe prije velikog rok spektakla.

"U opciji su jedan francuski bend i nekoliko domaćih grupa među kojima su 'Balkan ekspres', 'Post skriptum' i 'After Noise'", rekao je na današnjoj konferenciji za novinare direktor "Front stagea" Siniša Tomić.

On je naglasio da će biti zabranjeno unošenje fotoaparata i kamera, a televizijske kamere i fotoreporteri imaće pravo da zabilježe djelić atmosfere sa koncerta, za šta će imati tri puta po 90 sekundi.  

Organizatori nisu saopštili nove detalje u vezi sa zahtjevima Lennyjevog menadžmenta, ali prema nezvaničnim informacijama prvi svjetski rock spektakl u Banjaluci trebalo bi da bude upotpunjen vatrometom.  

"Spisak zahtjeva ima čak 37 stranica, a ranije iskustva govore da su organizatori spisak želja dobijali samo sedam dana pred koncert. Nadam se da ćemo uskoro imati više detalja u vezi sa tim", istakao je Tomić.  

Velika bina koju je obezbijedio novosadski Studio "Berar", slična je onoj koju je publika prije nekoliko dana vidjela na koncertu AC/DC u Beogradu. Bina će u Banjaluku stići 4. juna jer je za montažu potrebno pet dana.
Producentski tim Kravitza, koji je zadužen za svjetlo i zvuk, na banjalučki stadion će stići na dan koncerta 9. juna, u 8 sati ujutro.

Karte za ovaj koncert mogu se kupiti u Turističkoj organizaciji grada Banjaluke, agencijama "MG travel" i "Sebastian", Hard Rock Cafeu, gradskom stadionu i Sportskoj dvorani "Borik".