Muzika
3

Veliki solistički koncert Željka Joksimovića u Banjoj Luci 19. augusta

Klix.ba
Jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora Željko Joksimović održao je konferenciju za medije tokom koje je najavio svoj solistički koncert 19. augusta na Gradskom stadionu u Banjoj Luci.

"Banja Luka je grad koji volim i u kojem nisam dugo nastupao, zato sam odlučio da u koncertnu turneju poslije novog albuma krenem baš odavde. Siguran sam da ćemo zajedno, mi muzikom, a publika energijom napraviti spektakl koji će ovaj grad pamtiti", izjavio je pjevač.

Joksimović je najavio da će na koncertu svirati nekoliko pjesama za novog albuma koji je počeo da se prodaje u Bosni i Hercegovini.

Generalni sponzor koncerta je kompanija m:tel, a ovom prilikom se medijima obratila i portparolka m:tel-a Milica Stojaković i izrazila veliko zadovoljstvo povodom nastavka saradnje sa muzičarem.

"Prijateljstvo između Željka Joksimovića i m:tel-a traje već duži niz godina i drago nam je što na ovaj način i mi kao kompanija učestvujemo u promovisanju komunikacije kroz njen najljepši oblik, a to je komunikacija umjetnošću, odnosno muzikom. A vijest koja će posebno obradovati naše korisnike je da ćemo putem naše zvanične Facebook stranice našim korisnicima pokloniti 100 ulaznica za ovaj koncert", izjavila je Stojaković.

Organizatori su najavili da će ovo biti spektakularni koncert sa najsavremenijim ozvučenjem, svijetlom i scenom kakvu zaslužuje publika u Banjoj Luci.