Muzika
0

Vaya Con Dios u Sarajevo stiže već u petak

Klix.ba
Dani Klein
Dani Klein
Posljednju priliku da na sceni vidi legendarnu belgijsku grupu Vaya Con Dios bh. publika imat će u subotu 26. oktobra, kada će Dani Klein i njen bend održati koncert u sklopu oproštajne turneje u dvorani Zetra u Sarajevu.

"U četvrtak započinjemo sa pripremama dvorane, a članovi benda će već u petak stići u Sarajevo, tako da ćemo imati sasvim dovoljno vremena da sve dotjeramo, kako bi bh. publici pružili vrhunski koncertni ugođaj", kaže Nedžad Podžić Poćko, izvršni producent oproštajnog koncerta.

On naglašava kako se ulaznice još uvijek mogu kupiti na svim prodajnim mjestima.

"Izuzetak su jedino VIP ulaznice, koje se sada isključivo prodaju na dva prodajna mjesta - biletarnici BKC Centra i Agenciji Centrotrans u Ferhadiji u Sarajevu", naglašava Podžić i dodaje kako će prodaja putem internet stranice www.vayacondios.ba biti zaključena u petak 25. oktobra, te da će se na sam dan koncerta ulaznice moći kupiti i na prodajnim mjestima pred samom dvoranom Zetra.

Ulaznice za oproštajni koncert grupe Vaya Con Dios u Sarajevu prodaju se po cijenama od 25 KM (tribine), 30 KM (parter i balkon), te 50 KM (VIP parter i VIP balkon)

Pored navedenih prodajnih mjesta, ulaznice se mogu kupiti i kod prodavača u Sarajevu - ispred sarajevske Tržnice i na platou Skenderija, Tuzli – Agencija Transturist (Turalibegova 6), Zenici – Agencija Centrotrans (M. Tarabara 4), Mostaru - Agencija Autoprevoz (Trg Ivana Krndelja – Autobuska stanica) i Banjoj Luci – Agencija Neobas (Jevrejska bb).

Više informacija o oproštajnom sarajevskom koncertu legendarne grupe Vaya Con Dios može se naći na web stranici www.vayacondios.ba.