T-Mobile INmusic Festival
0

Vanja, Anel, Andrea i Ida dobitnici kamperskih ulaznica

Sarajevo-x.com
Sretni dobitnici kamperskih ulaznica za T-Mobile INmusic festival, veliki muzički spektakl koji će se održati na zagrebačkom Jarunu 22. i 23. juna su Vanja Jovišić, Anel Babić, Andrea Baotić i Ida Vejzagić.

Svi koji posjeduju festivalsku ulaznicu, osvojivši kampersku ulaznicu dobijaju šest dana boravka u kampu sa bogatom ponudom. Napominjemo da kamperska ulaznica nije važeća bez festivalske ulaznice.

Sretni dobitnici će o načinu preuzimanja ulaznica biti blagovremeno obavješteni putem e-maila.

Peti T-Mobile INmusic festival bit će održan 22. i 23. juna na Jarunu, a nastupit će Massive Attack, Billy Idol, The Flaming Lips, LCD Soundsystem, Morcheeba, !!!, Pendulum, Rise Against, Flogging Molly, Broken Social Scene i mnogi drugi. Uz vrhunski muzički program, festival ove godine ima i bogatu šestodnevnu kampersku ponudu s nizom zanimljivih sadržaja. Kamperi će tako na raspolaganju imati toplu vodu, wireless internet, trgovinu te mogućnost čuvanja ličnih stvari, punjenja mobitela i laptopa, a uz osnovni sadržaj, u šest dana boravka moći će uživati i u kupanju, sportu, muzici, posjetama gradu i zanimljivim lokacijama širom Hrvatske.

Tokom cijelog boravka u kampu posjetiteljima će biti osiguran muzički program na posebnom stageu, a na raspolaganju će im biti svi sadržaji Jaruna – odbojka i rukomet na pijesku, mali nogomet, skate park, rolanje, vožnja biciklima, jedrenje na dasci, veslanje, jahanje, stolni tenis, viseća kuglana, mini golf, badminton i drugi. Posjetiteljima će biti ponuđeni i organizirani izleti na atraktivna odredišta, poput Plitvičkih jezera, dvoraca Hrvatskog Zagorja, raftinga na Mrežnici ili biciklizma na Samoborskom gorju. Također, tokom šest dana trajanja kampa i za vrijeme festivala širom grada bit će moguće dobro se zabavljati u Tuborg party zonama.

Vezani članci