Muzika
22

Uz koktele, zabavu i poklone iznenađenja počela nova sezona Ladies Night

Klix.ba
Jelena Nišić/Klix.ba
(Foto: Jelena Nišić/Klix.ba)
Film "Beba Bridget Jones" u kojem glavnu protagonistkinju, bucmastu novinarku glumi Renee Zellweger, sinoć je u sarajevskom Cinema Cityju otvorila novu sezonu jedinstvenog druženja Ladies Night.

Bila je ovo prilika da se dame nakon ljetne pauze ponovo vrate druženjima za koja su navikle da im priređuju brojni partneri ovog eventa. Organizatori su u novoj sezoni za dame pripremili nova iznenađenja, mnoštvo dobre zabave uz dobar film i posebno odabrane poklone sponzora.

Posebna pažnja posvećena je detaljima i poklonima iznenađenja, a dame su osim kulinarskih iskustava, sinoć imale priliku naučiti kako na pravi način doći do top forme.

Koktel zabava, ukusna hrana i najnovija filmska ostvarenja obilježit će još jednu sezonu Ladies Night, a glavna tema i dalje je žena - kao vječna inspiracija za čitav život.

U prošloj sezoni je bilo ukupno 14 uspješnih Ladies Night druženja, za koja se uvijek tražila karta više, a tako je bilo i sinoć. Žene svih generacija na jednom mjestu su uživale u prekrasnoj atmosferi i posebno osmišljenom programu.