Muzika
0

Uskoro duet Petea Dohertyja i Amy Winehouse

Sarajevo-x.com
Muzička zvijezda Amy Winehouse smilovala se svom kolegi Peteu Dohertyju i pristala otpjevati duet sa njim u prestižnoj dvorani Royal Albert Hall.

Poznati roker je razočarao svoje obožavatelje kada je morao otkazati solo nastup u prestižnom Royal Albert Hallu, nakon što je završio u zatvoru. Kako bi barem malo ublažio gnjev i nezadovoljstvo svoje vjerne publike, dvadesetdevetogodišnji pjevač je uspio nagovoriti Amy Winehouse da mu se pridruži na pozornici u Londonu. Datum ponovo zakazanog nastupa bit će uskoro objavljen.

Izvor blizak britanskoj pjevačici je u nedjelju izjavio za Daily Mirror: "Vjeruju da će njihov nastup na ovoj fantastičnoj lokaciji biti ogroman šamar onima kojih ih stalno kritikuju, naročito kada je riječ o njihovim traumatičnim privatnim životima."

Doherty bi u utorak trebao izaći iz zatvora Wormwood Scrubs u zapadnom dijelu Londona, u kojem je boravio punih 29 dana, zbog zloupotrebe droga. Njegov menadžer Adrian Hunter je izjavio kako se njegov klijent "raduje" novom nastupu.