Muzika
31

Uručene nagrade pobjednicima Karlovačko RockOff

Klix.ba
Na koncertu Darka Rundeka u sarajevskom Domu Mladih, pod pokroviteljstvom Karlovačkog, uručene su nagrade bendovima nagradnog natječaja Karlovačko Rock Off, na koje su se mogli prijaviti svi mladi neafirmirani bendovi , sa autorskim pjesmama, koji nemaju objavljena više od 3 diskografska albuma.

Projekat je pokrenut s idejom promocije novih talentiranih muzičkih zvijezda, a stručni žiri u sastavu Sejo Sexon, Edo Majka, Maya Sar, Nedžad Merdžanović i Almas Smajlović, imao je pune ruke posla, jer se na natjecanje prijavilo više od 50 bendova. Nagrade je ispred tvrtke Boreas d.o.o. uručio Izvršni direktor marketinga Alen Pecirep.

Pobjednički band po ocjeni stručnog žirija je Strava škola, sarajevski hip hop band koji na sceni egzistira od 2009. godine i na ovom natjecanju su osvojili nagradu u financijskom iznosu od 5.000 KM te nastup na festivalu Karlovačko Rock Off u Zagrebu gdje će se predstaviti hrvatskoj publici. Drugi pobjednički band, sa najviše glasova publike je Floridus koji dolazi iz Mostara, a osvojili su nagradu u financijskom iznosu od 3.000 KM.