Music Life Party
0

Urbani muzički spektakl večeras u Sarajevu

Sarajevo-x.com
Tvorci uspješne TV i radijske emisije "Music Life" večeras (subota) u 20 sati priredit će svim ljubiteljima rock muzike veliki koncert u sarajevskom Centru za mlade na Grbavici.

Na koncertu će nastupati mladi domaći bendovi Pappoemuo, Rigozorni, Predgrupa i Ofsajd, a atmosferu će upotpuniti hrvatska grupa Elemental sa šarmantnom Remi.

Povod za ovaj koncert je promocija CD-a "Rock After The Siege", koji predstavlja kompilaciju najboljih pjesama snimljenih uživo na BH radiju 1, tokom prve sezone radijske emisije Music Life Radio Show, realizovane pod pokroviteljstvom Fabrike duhana Sarajevo.

Organizator projekta je agencija Via Media iz Sarajeva, a prostor u kojem će bendovi nastupati bit će obogaćen maštovitom scenskom rasvjetom i vrhunskim LED ekranima.

Cijena ulaznice je 5 KM, a uz svaku od njih dobit ćete CD "Rock After The Siege". Ulaznice se prodaju u Art-E Travelu na Skenderiji, u Uniticu (Raisseburo), turističkoj agenciji Relax Tours, Balkan Cafeu, ispred Tržnice i na prodajnim punktovima u Ferhadiji.