Muzika
0

Upoznajte još dvoje polufinalista DJ Talent Showa

Sarajevo-x.com
Nakon završenih audicija DJ Talent Show – Master of Ceremony žiri u sastavu: Vladimir Podany, Jasmin Ferović i Dino Rešidbegović jednoglasno su donijeli odluku da nagrade dva DJ- a nastupom u polufinalnim emisijama DJ Talent Show - Master of Ceremony.

Ono što je presudilo u donošenju odluke koja dva DJ-a će ponovo miksati su tehnički detalji, odabir muzike tokom nastupa, ogromna podrška, odnosno feedback njihove publike, te želja da ih još jednom vide za mix pultom.

DJ-evi koji su osvojili simpatije žirija te na taj način sebi osigurali plasman u polufinale su Jasmina Palavra - DJ Jaca i Edin Gazić- G. Edd.

Na partyju koji je održan u "The Basementu", a na kojem su nastupali svi polufinalisti, voditelji DJ Talent Show - Master of Ceremony – Nina Hulusić & Danijel Dakić izvukli su imena polufinalista koji će nastupiti u dvije polufinalne emisije koje se održavaju 12. i 19. juna na televiziji Pink BH.

  1. juna nastupaju: Elvedin Mujagić, Marko Lukić & Nenad Vidović, Adnan Banjić, Slavica Čule, Jasmin Šahinagić i Jasmina Palavra

  2. juna: Tibor Kljakić, Dražen Zimonjić, Mirza Lačević, Dino Dizdarević, Darko Poletan i Edin Gazić.