Koncert u Domu mladih
0

VIDEO / Ulaznice za The Shapeshifters u prodaji

Sarajevo-x.com
Ulaznice za veliki party sa The Shapeshifters, koji će se održati 25. decembra 2009. godine u Domu mladih Sarajevo od danas (ponedjeljak) su dostupne u pretprodaji po cijeni od 25 KM, a mogu se kupiti i na dan partyja po cijeni od 30 KM.

Ulaznice možete nabaviti na već poznatim lokacijama: Duke pub (Čekaluša), Guinness pub (Ferhadija), Korner pub (Mis Irbina), Shoe Be Do (BBI Centar), Galerija Boris Smoje (Radićeva) i plato Skenderije.

Atmosferu će zagrijati DJ Aljosha iz Sarajeva i E-Base iz Zagreba.

The Shapeshifters čine Max Reich i Simon Marlin, dvojac koji stoji iza klupskih hitova poput "Lola's Theme", "Back To Basics", "Incredible" i "Sensitivity". Premda su na sceni relativno kratko - od 2003. godine, kada je njihov hit "Lola's Theme" osvojio sva prestižna mjesta na svjetskim klupskim i radijskim top listama, The Shapeshifters su danas najtraženiji DJ duo.

Na svom su posljednjem albumu "In The House" ugostili brojne prijatelje sa scene s kojima su složili trostruki album. Uz jazzy poigravanje Freemasonsa, te gostovanje američke vokalistice Barbare Tucker, na CD-ovima su svoje nove remixe predstavili Bob Sinclair, Axwell, Funkerman i Dirty South. Na ovoj kompilaciji The Shapeshifters je rearanžirao i neke starije brojeve poput "Lola's Theme", "Bad Habit" i "Hideaway".