Muzika
4

Ulaznice za 2Cellos do 1. septembra po povoljnijoj cijeni

Klix.ba
Nakon rasprodanih koncerata u Hrvatskoj i Sloveniji, 2Cellos evropsku turneju nastavljaju 27. jula u Italiji i Švicarskoj, nakon koje se 11. augusta vraćaju u Hrvatsku, u Zadar.

Trinaesti septembar je već početkom ove godine rezervisan za Sarajevo i njihov posljednji koncert u sklopu ove turneje, koji njihovi fanovi u BiH s nestrpljenjem iščekuju.

U amfiteatarskom prostoru Doma mladih, uz izvrsnu produkciju koja ih prati na svakom nastupu, bh. publici su najavili noć za pamćenje. Sve novosti o pripremama za koncert pratite na www.primera.ba ili na Facebook profilu.

Mnogi su već iskoristili pretprodaju i na vrijeme osigurali svoje ulaznice. No, za one koji još uvijek nisu, organizatori poručuju da je u prodaji ostao još određeni broj ulaznica za stajanje, koje će se prodavati po predprodajnoj cijeni od 35 KM još do 1. septembra.

Ulaznice kupite na www.kupikartu.ba, platou Skenderija i u BKC-u.

Osim Evrope i Amerike, 2Cellos nastavljaju oduševljavati i japansko tržište. Naime, Luka i Stjepan su predhodnih dana snimili i televizijsku reklamu za potrebe kampanje jednog od vodećih mobilnih operatera u Japanu - DOCOMO.

Osim ovih poslovnih uspjeha, svoj kalendar su ispunili do kraja ove godine koncertima u Americi.