Sve spremno za spektakl
94

U prodaji ulaznice za koncert Inne po cijeni od 25 KM

Klix.ba
Pop princeza Evrope Inna će 28. aprila "zapaliti" sarajevsku Zetru. Limitirane ulaznice serije B za spektakl u Zetri i dalje su u prodaji po cijeni od 25 KM.

Edin Dinarević, direktor agencije Ed Booking, je za Klix.ba izjavio da je prvi kontingent limitiranih ulaznica po cijeni od 25 KM rasprodat.

"Zahvaljujući našim partnerima Dežurni Marketi Sarajevo i ostalim, pustili smo u prodaju dodatni kontingent ulaznica po cijeni od 25 KM, koje svi mogu kupiti na nekoliko prodajnih mjesta u Sarajevu (City Pub, Opera Caffe, BBI centar - Pult fonTELe.ba, Pravda, Barbarosa) te u poslovnicama Kupikartu.ba u Mostaru, Zenici, Tuzli i Banjoj Luci. U prodaji su, također, VIP ulaznice za deset osoba po cijeni od 1.000 KM, odnosno za šest osoba po cijeni od 600 KM. Online prodaja je moguća preko www.kupikartu.ba", kazao je Dinarević.

Nastup u sarajevskoj Zetri će biti prvi nastup ove pjevačice u BiH. Njeni singlovi "Club Rocker", "Hot", "Love", "Amazing", "Sun Is Up", "Un Momento" i mnogi drugi su najveći evropski plesni hitovi protekle dvije sezone, a njenu karijeru muzičke zvijezde, humanitarke i modne ikone prati više od pet miliona fanova na njenom fan pageu. Prekrasna 25-godišnja Inna u Sarajevo dolazi s live showom i reputacijom prvorazredne, adrenalinske koncertne eksplozije.

Ova atraktivna pjevačica je dosad objavila tri albuma, a najpopularniji su "I Am The Club Roker" i "Hot", čiji su singlovi hvatali vrhove top-lista u Velikoj Britaniji, Španiji, Francuskoj, Rusiji, Švicarskoj i širom Evrope. Nastup u Sarajevu će za ovu ambasadoricu UNICEF-a i aktivisticu za prava životinja biti premijerni u Bosni, samo nekoliko sedmica nakon što je oduševila više od 15 hiljada fanova na velikom partyju u Mexicu.

Prisutan na sceni već više od 15 godina, Tom Novy je razvijao stil unutar domene house zvuka, od početnog progresivnog do aktuelnog garage housea prožetog vokalima. Među najveće Tomove uspjehe definitivno spadaju singlovi "Without Your Love" i "Your Body", ali i činjenica da je nevjerovatnih 14 godina bio resident kultnog Spacea na Ibizi.