Muzika
31

U pretprodaji karte za sarajevski koncert Sepulture

Klix.ba
U pretprodaji su karte za sarajevski koncert Sepulture koji će biti održan 10. juna u sraajevskom klubu CInemas/Sloga. Ovo će biti drugi Sepulturin koncert u Sarajevu.

Super povoljne early bird karte rasprodane su u rekordnom roku te su u prodaju puštene karte po pretprodajnoj cijeni od 40 KM. Karte se mogu nabaviti u klubu Sloga svakim danom od 9:00 do 17:00 sati. Na dan koncerta karta će koštati 50 KM.

Organizatori napominju da je ukupni broj karata ograničen na šest stotina komada, te da ne oklijevate i da nabavite svoju ulaznicu što prije za ovaj heavy metal spektakl.

http://www.youtube.com/watch?v=XOjzZ-yC55A

Za osobe koje žive izvan Sarajeva ili su iz nekog razloga onemogućeni kupiti kartu u pretprodaji u Slogi, Sarajevo Metal Fest Promotions pokrenuo je e-mail rezervacije. Karte se mogu rezervisati slanjem e-maila na adresu [email protected]. Zainteresirane osobe trebaju dostaviti i sljedeće podatke: ime i prezime, grad, kontakt telefon i broj ulaznica.

Specijalni gosti na sarajevskom koncertu bit će sarajevska grupa Flatline koju je lično izabrao Andreas Kisser. Iako najpoznatiji po svom radu u Sepulturi, stvaralaštvo Andreasa Kissera proteže se i u producentske, te filmske vode.