Dobar provod u Banjoj Luci
0

U klubu DFK (Ne)normalni, Vanja TheFrog i Sajsi MC

Sarajevo-x.com
Ova sedmica u klubu DFK u Banjoj Luci donosi mnoštvo zabave, prisjećanja na neke velike zvijezde, mnogo modernog zvuka, ali i jugonostalgije.

Četvrtak počinje sa jednim od najpopularnijih cover bendovima na ovim prostorima - (Ne)normalni tribute bend. U Banju Luku drugi put dolazi bend koji je nekada radio pod imenom (Ne)normalni Balašević tribute band. Očekuje vas EKV, Rundek, Gibonni, Bajaga i mnogi drugi izvođači koje godinama volite.

Petak je posvećen mladoj umjetnici koja je prerano napustila ovaj svijet, Amy Winehouse. Mlada umjetnica, Vanja Mišić, banjalučkoj publici poznata kroz bend Vanja TheFrog, odat će i pokazati i svoju ljubav i poštovanje prema Amy Winehouse kroz interpretaciju njenih pjesama sa albuma koji su objavljeni za života britanske umjetnice.

Nemojte propustiti jedinstvenu priliku da se podjsetite na dobro poznate hitove Amy Winehouse, ali i na nešto manje poznate numere sa njenih albuma.

Vikend u DFK se završava sa autorima, sada već planetarno popularnog, hita "Mama" koji detaljno opisuje svijest današnih "djevojčica" uz pitanje "Mama, zar to je onaj svijet o kojem pričala si?". Sajsi MC i Damjan Eltech dolaze u DFK prvi put!

Ulaz na sve navedene događaje je besplatan, a koncerti/žurke počinju od 22.30 sati.