Muzika
0

U aprilu izlazi novi Madonnin album

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Novi album muzičke zvijezde Madonne nosit će naslov "Licorice", a u prodaji će se naći u aprilu, barem je tako saopćeno na muzičkom web sajtu Billboard.com.

Kako je objavljeno na pomenutom web sajtu, bivši urednik Billboarda Larry Flick je, tokom svog radio showa, otkrio naziv i izlazak novog albuma pop kraljice te čak pustio slušateljima dvije nove Madonnine pjesme "Candy Shop" i "The Beat Goes On".

Ali, na postu objavljenom na web sajtu Madonninih obožavatelja Drowned Madonna navodi se kako će se njen novi album zvati "Give It To Me", te da je album podrugljivo naslovljen kao "Licorice" od strane jednog obožavatelja.

Riječ je svakako o posljednjem studijskom albumu koji Madonna snima za dugogodišnju muzičku kuću Warner. Naime, njena buduća muzička ostvarenja biti će realizovana sa promotorom koncerata Live Nation.

Na web sajtu Drowned Madonna je također otkriveno da će se na novom albumu naći 13 pjesama, a poznata pjevačica još uvijek nije odlučila da li će "Candy Shop" ili "4 Minutes To Save The World" biti prvi singl. Navedeno je i da je na ovom albumu, čije je snimanje prije nekoliko dana završeno, Madonna surađivala sa Kanye Westom.

Madonna je nominovana i za ovogodišnjeg Grammyja u kategoriji za najbolji dugometražni muzički video za film o njenoj turneji The Confessions Tour.