Muzika
0

Tropico Band u Coloseum Clubu 22. decembra

Klix.ba
U subotu, 22. decembra sa početkom u 22.00 sata, sarajevska publika će imati priliku po prvi put da uživa u koncertu sjajnog beogradskog Tropico Banda u Coloseum Clubu.

Put ovog mladog benda ka balkanskom estradnom nebu najbolje se može opisati rečenicom "Od trnja do zvijezda". Nakon teškog početka, ali sa velikom ambicijom i upornošću početkom 2006. godine izdaju svoj prvi album "Jedan al' vredan" koji im je bio odskočna daska ka kreiranju današnje uspješne muzičke karijere.

U periodu između 2007. i 2009. godine oprezno biraju pjesme za svoj drugi album koji izlazi 2009. godine i donosi im slavu, fanove i velike hitove poput "Bojim se", "Otisak", "Zar ti" i "Ti ne znaš".

Nakon posljednjeg albuma koji je izašao u septembru 2011. godine pokazuju svoj muzički rast, želju sa uspjehom i jedinstven muzički stil koji su prihvatili mnogi fanovi širom Balkana. Pjesme "Misliću na tebe" i "Zauvijek tvoj" vrlo brzo postaju apsolutni hitovi, a i danas se mogu čuti u svakom klubu.

Sarajevskoj publici će ovi mladi muzičari napraviti odličnu atmosferu i uz njihov zarazni ritam i energiju kojom zrače nesumnjivo će napraviti koncert za pamćenje.

Cijena ulaznica za koncert je 10 KM, a svoje mjesto u areni možete rezervisati po cijeni od 40 KM na recepciji Coloseum Cluba.

A već naredne sedmice zabava u Coloseum Clubu se nastavlja i to uz sjajnog doajena narodne muzike Miroslava Ilića, koji će zabavljati goste dvije noći za redom i to 26. i 27. 12. 2012. godine sa početkom u 22.00 sata.