Nakon četiri godine rada
0

VIDEO / Tony izdao novi album, fanovi ga mogu preslušati na YouTubeu

Klix.ba
Najizvođeniji i najemitovaniji hrvatski pjevač Tony Cetinski, čovjek čiji je posljednji album dostigao dijamantni tiraž, nakon četiri godine predstavio je album "Opet si pobijedila".

Album je u prodaji od 4. oktobra, a objavljen je u izdanju Aquarius recordsa.

"Publici kao i uvijek želim ponuditi kvalitetne, pjevne pjesme, dobru svirku, produkciju i emocije. Imam tu sreću da mogu birati između puno autora i pjesama koje dobivam, a što se tiče odabira, biram one koje mi 'legnu' kao pjevaču, koje mogu osjetiti. Četiri godine trajao je rad na albumu i pjesme su pomno birane , uživao sam u stvaranju svake pjesme istim žarom", kaže Tony.

Album "Opet si pobijedila" Tony je najavio s tri singla i već dobio potvrdu da publika voli nove pjesme i zrelost koju donosi i u tekstovima i muzici. Prvi singl "Opet si pobijedila" predstavljen je u martu i u kratkom roku je osvojio prva mjesta na lokalnim, nacionalnim i regionalnim radiostanicama, te je ubrzo snimljen i videospot.

Ljeto je donijelo još jedan veliki hit "Zbogom, odlazim", koji je tokom ljeta palio i žario regijom. Pjesma je postala dio Tonyjevog koncertnog repertoara, a publika ju je tražila na bis.

Jesen je donijela još jedan najavni singl, treći po redu. Ovog puta publika je sama odabrala pjesmu. Publika iz Hrvatske i regije, uz podršku medijskih partnera, preslušavala je dijelove tri nove pjesme i glasala za svog favorita. Pobjedu je nadmoćno odnijela pjesma "Kriv" i postala treći i najavni singl albuma "Opet si pobijedila".

"Pjesma je bila smisao mog života od početka, ostala je to do danas, a ostat će i dalje. Hvala mojoj ekipi saradnika na još jednoj divnoj saradnji i svakom danu koji su proveli radeći na nastanku ovog albuma. Jedva čekam čuti mišljenje publike, pišite mi na FB, Twitteru, vaš sud uvijek mi je bio najvažniji", poručio je Tony fanovima.

Album "Opet si pobijedila" donosi 14 novih pjesama, a fanovi ih mogu poslušati na YouTubeu.