Zetra skoro puna
3

FOTO+VIDEO / Tony Cetinski: "Volite svoje nane, nane su najbolje!"

Sarajevo-x.com
(Foto: A. Panjeta/Sarajevo-x.com)
Tony Cetinski oduševio je u subotu navečer publiku u skoro punoj dvorani Zetra u Sarajevu. Počeo je žestoko i uz oskudno odjevene plesačice koje su izvanrednom izvedbom uz Tonyja zapalile publiku, u momentima laganijim pjesmama ih raznježio, i završio koncert hitom "Blago onom tko te ima".

Iako je počeo sa pola sata zakašnjenja, publici to nije smetalo te su naredna dva i pol sata sa Tonyjem uglas pjevali njegove hitove, od novijih, pa do onih koje njegovi vjerni fanovi svrstavaju u kultne kao što su "23. prosinac", "Morski vuk", "Ja sam zaljubljen"... Posebno emotivna bila je izvedba italijanske kancone "Caruso"koju je posvetio baki.

"Kako vi ovdje kažete? Nana? Volite svoje nane, nane su najbolje!", kazao je Tony, te nastavio koncert.

(Video: Jasenko Korjenić)

Uz izvanrednu izvedbu, Tonyju bi se jedino moglo zamjeriti što se u momentima možda previše ulizivao publici, držao predavanje o tome kako razlikovati folk, cajke i dobre narodnjake, analizirao pjesme Mileta Kitića i zahvalio bogu što on pjeva samo o ljubavi. Ipak, ukupni dojam time nije pokvaren i publika mu nije zamjerila. Tinejdžericu iz publike koja je držala natpis "Oženi me!" pozvao je na scenu, te joj kazao kako se nema namjeru treći put ženiti, ali da mogu plesati. Treba napomenuti da je prateći band bio izvrstan.

(Video: Jasenko Korjenić)

Poslije koncerta je kazao da nije uopće sumnjao da će napuniti Zetru, iako zna da nije lako dati 20 maraka u današnje vrijeme. Dodao je kako mu je drago da su ga mediji podržali i zahvalio se, te kazao kako je posebno zadovoljan jer koncert nije mistificiran.